Bloggintresserade

söndag 13 juli 2014

Smultronställen
Ett av mina smultronställen är ön Orust.......där jag varma sommardagar kan ta bilen, rulla av taket på min 30 år gamla citroen 2cv 
 och ta in alla ljud ifrån fåglarna och känna doften av nyslaget hö .......när jag sakta rullar fram på små grusvägar för att upptäcka nya smultronställen...

Fototriss tema smultronställen


9 kommentarer:

 1. Det är verkligen fint på Orust :) och inte blir det sämre om man får åka omkring i en sådan pärla, kan tänkas :) Det diskuterades här hemma om vilka färger en sådan bil "ska" ha för vi såg en vit och blå ... jag stod fast vid att de ska se ut som din :) Just så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är många delade meningar om det...en del säger att det är modeller från 50-70 talet som gäller...en del annat, men när denna charleston modell kom så slog den igenom stort...och jag håller givetvis med dig Du har helt rätt !!

   Radera
 2. Vackra Orust, verkligen ett smultronställe! Och din gamla Citroeng går inte av för hackor den heller! Så mysigt att äga en sån fin gammal bil!

  En liten anmärkning dock. Jag skulle gärna klona bort/beskära den lilla båtdelen i vänstra hörnan på första bilden. Då blir den ännu mer fulländad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du har helt rätt, får kolla lite bättre nästa gång !

   Radera
 3. Vilken härlig bil! Och västkusten är vacker!

  SvaraRadera
 4. Den pärlan passar alldeles utmärkt i den vackra naturen :)
  Ha de gött ...
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Bästkusten är Sveriges framsida om du frågar mig. Även om jag har hjärtat nere bland sanddynorna i Halmstad så känner jag nästan lika mycket för klipporna längre norrut!
  Den bilen skulle jag hemskt gärna låna för att köra i lugn och ro längs alla små vägar här nere!

  SvaraRadera
 6. Den ena pärlan är den andra värd - sannerligen! :)
  Berit E i Kasperian

  SvaraRadera
 7. Förstår att du trivs i den kärran som kanske i sej är ett eget litet "rörligt smultronställe"!

  SvaraRadera