Bloggintresserade

onsdag 28 november 2012

Min gataOnsdagstema  -  Min gata ...
förbereds för vägtullarna som skall införas 1 januari...

14 kommentarer:

 1. Snygga bilder från din gata.

  SvaraRadera
 2. Så fin port som står där mitt på torget...

  SvaraRadera
 3. Vägbygge som på så många andra platser, men vägtullar? Vilken stad handlar detta om? Fin kontrast mellan den gamla porten och den nya stadsmiljön i bakgrunden.

  SvaraRadera
 4. Gillar den gamla porten, mycket snyggare än dagens biltullar;-)))

  SvaraRadera
 5. Nödvändigt ont kanske ... på min gata kommer det inte att bli vägtullar dock, det är jag säker på. Där spelar knattarna mest boll och åker på sina brädor. Vackra bilder har fått till, i alla fall! Snygg portal!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackra bilder har DU fått till ... jag måste börja läsa innan jag publicerar!

   Radera
 6. Vilken vacker port !! Och vägbygge det pågår alltid någonstans. Tur det, annars skulle det kanske se ut som på många vägar här på Malta. Hua.. vilka hål o gropar man kan stöta på mitt i gatan. Ja, det är en historia för sig. Känner inte alls igen mig på dina bilder men läser Göteborg bland kommentarerna. En trevlig stad. Vägtullar, vet inte så mycket om det. Bra eller dåligt ? Finns iallafall inte hos mig.. ännu ;-) Trevligt bidrag till veckans tema.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det kan vara bra...förhoppningsvis ett bidrag till bättre miljö genom att kollektivtrafiken och cykelåkning tex kommer att öka.

   Radera
 7. Det verkar lugnt på din gata, ingen trafik och inga människor. Tycker om porten, tur att den är bevarad!

  SvaraRadera
 8. Det verkar som att det låter en del på din gata... hoppas att de inte stör för mycket! Porten är helt underbar! Är det där tulltjänstemännen ska husera? ;)

  SvaraRadera
 9. Ahaaa tullar införs i Göteborg - det hade jag ingen aning om. Som du vet så har Stockholm det redan, men vi har inget "ont" av det eftersom det är bara någon gång per år som bilen används in till sta´n på vardagarna. Det är då det blir tullavgift - lördag och söndag är fritt. Det märkliga är att de som bor innanför tullarna använder flitigt bilen "därinnanför" .....

  SvaraRadera
 10. Undrar just vad det har varit för hus som denna fina port varit ingång till? Bor på landet, fjärran från vägtullar. Fast vi har just fått parkeringsskiva i lilla Söderköping, så man vet aldrig :-)...
  Ingrid

  SvaraRadera
 11. Fina bilder över det pågående arbetet!

  SvaraRadera